In de media Nieuwe aandachtspunten rond voedselveiligheid

18/03/2021

Lieve Herman deelt haar inzichten als ILVO- experte in de microbiologische voedselveiligheid en voorzitter van het Wetenschappelijk Comité van FAVV in een artikel van Food Process.

lees hier de volledige tekst.

screenshot artikel FoodProcess

Vragen?

Contacteer ons

Lieve Herman

Afdelingshoofd Technologie en Voeding ILVO

Ook interessant

Nieuws | Publicatie 21/10/2021

PFOS in honing

Bijen en honing
De problematiek van PFOS-besmetting in Zwijndrecht beheerst het nieuws. Tal van imkers zijn dan ook bezorgd rond de voedselveiligheid van hun honing.
Projectnieuws 04/03/2021

Nieuwe robuuste detectiemethode voor allergenen in voeding

stukken melkchocolade met duidelijk zichtbare hazelnoten
Om juistheid van de ingrediëntenlijst op het etiket nog beter te kunnen borgen is er een nieuwe detectiemethode op punt gezet, via VIB/UGent-ILVO doctoraatwerk van Kaatje Van Vlierberghe. De methode i...