Nieuwsbrief keuzeformulier

1Jouw Gegevens


2Jouw voorkeuren

Vier keer/jaar krijg ik een overzicht van het actueel landbouw-, visserij- en voedingsonderzoek, plus welke studiedagen, nuttige publicaties en ILVO-persberichten er zijn.
This ILVO newsletter gives me four times a year the summary of the actual agricultural, fisheries and food related studies, as well as seminar invitations and links to useful publications
Ik ben producent of verwerker van voeding en ontvang graag aankondigingen van demoworkshops, studiedagen, nieuwe voedingsmachines in de proeffabriek, nieuwe voedingsanalyses,...
Ik ben geïnteresseerd of actief in de varkenssector en krijg hier 4x/jaar een heldere update van varkensonderzoek en –nieuwigheden.
Ik ben geïnteresseerd of actief in de pluimveesector en krijg hier 4x/jaar een heldere update van pluimveeonderzoek, -events en –nieuwigheden.
Ik ben geïnteresseerd of actief in de rundveesector en krijg hier 4x/jaar een heldere update van het melk- en rundveeonderzoek, de events en de nieuwigheden.
U krijgt info over een realistische agro-ecologische evolutie, van en voor onderzoekers en alle schakels in de agrovoedingsketen.
U krijgt info die u, als bedrijf en deel van de agrovoedingsketen, vooruit kan helpen naar een landbouw 4.0
Twee keer/jaar krijg ik een heldere update van de belangrijkste proefveldresultaten uit het Vlaio-project over bodemverdichting en krijg ik een overzicht van studiedagen, beurzen en nieuwigheden.