Activiteit Meld je aan voor de festILVO Foodmarkt op zondag 18 september

05/07/2022
foodmarkt

ILVO wordt 90 en viert dat met een meerdaags FOODfestival dat samen met de vele proevertjes ook het maakproces en de wetenschap erachter serveert.

Op zondag 18 september staat er behalve kook- en proefdemo's, belevingsvolle wandelingen en spannende machinedemo's een heerlijk verrassende foodmarkt op het programma. We nodigen u graag uit om uw lekkerste, meest innovatieve en lokale producten bij het grote publiek te introduceren.

We mikken op een breed publiek en verwachten tussen de 5000 en 8000 bezoekers. Denk maar aan de vele buurtbewoners, collega's en familieleden, Gentenaars én deelnemers aan Dag van de Landbouw in (Oost-)Vlaanderen. Het volledige programma kan u raadplegen op www.festILVO.be.

Interesse?

Lees dan hier alle praktische info over uw deelname:

  1. De foodmarkt vindt plaats in het ILVO festivalhart, Burgemeester Van Gansberghelaan 96, Merelbeke. De markt is open van 11:00 tot 17:00.
  2. Om een interessante mix aan producten te verzekeren, zullen wij bij de toekenning van de plaatsen een selectie maken op basis van productcategorie. Eind juli sluiten wij de inschrijvingen af en krijgt u van ons een seintje of uw aanmelding weerhouden is of niet.
  3. We bieden alle deelnemers een plek aan van 210cm h x 220cm b x 80cm l. U kan uw eigen kraampje meebrengen of tegen een kleine vergoeding eentje huren bij ons.
  4. Heeft u elektriciteit of andere aansluitingen nodig? Duid het alvast aan in het inschrijvingsformulier.
  5. Praktische info over opbouw en afbraak volgt later.

Meld je aan voor de festILVO Foodmarkt

Aarzel niet om uw plek te reserveren, want het aantal is beperkt!
Inschrijven kan tot en met 29 juli 2022.