Eenheid Plant

Plantenveredeling

Met het openbaar vervoer

Vanaf het station Gent-Sint-Pieters de bus nr. 43 lijn "Gent Blaarmeersen - Melle Caritas" nemen tot Psychiatrisch Centrum Caritas (duur bustraject circa 20 minuten). Neem de Caritasstraat richting Melle. Onze vestigingen bevinden zich een 800-tal meter verder in deze straat.

Met de auto

Komende van E40 (Brussel), afrit 16 (Merelbeke). U rijdt op de brug rechts naar beneden. Sla linksaf richting Merelbeke en Faculteit Diergeneeskunde (Van Laetestraat). Aan het volgende kruispunt slaat u links af (Heidestraat). U rijdt over de autosnelweg. Aan het rondpunt bij de ingang van de Faculteit neemt u de 3de afslag (tegenover de ingang van de Faculteit) (Heidestraat) en volgt deze tot aan het rond punt. Rij daar linksaf (Caritasstraat). Net voor de brug (E40) rechts is de ingangsweg.

Komende van E40 (Kust) of als alternatief als u van Brussel komt: neem afrit 16 (Merelbeke - Faculteit Diergeneeskunde) en hou links aan tot het rond punt. Op het rond punt neemt u de vierde afslag (tegenover de ingang van de Faculteit) (Heidestraat) en volgt deze tot aan het volgend rond punt. Rij daar linksaf (Caritasstraat). Net voor de brug (E40) rechts is de ingangsweg.

Komende van E17 in knooppunt Destelbergen de ring rond Gent (R4) in zuidelijke richting nemen (richting Wetteren / E40 Brussel). Neem vervolgens de E40 richting Brussel en neem afrit 16 (Merelbeke). Aan het rondpunt bij de ingang van de Faculteit neemt u de 3de afslag (tegenover de ingang van de Faculteit) (Heidestraat) en volgt deze tot aan het rond punt. Rij daar linksaf (Caritasstraat). Net voor de brug (E40) rechts is de ingangsweg.

Caritasstraat 39
9090 Melle
Belgium