Event Micro-credential Systemische transformatie

Puzzel

Odisee en ILVO slaan de handen in elkaar en bieden samen een nieuwe opleiding aan. In april 2023 zal de microcredential Systemische transformatie van start gaan.

Alles werkt in systemen. Als je in jouw organisatie of voor jouw initiatief duurzame verandering wil faciliteren dan is systeemdenken onmisbaar. Maar hoe begin je daaraan? Deze opleiding geeft je handvaten om interventies te bedenken, in co-creatie met stakeholders en vanuit een systemisch perspectief. Zo leer je de juiste acties op het spoor te komen.

Deze microcredential is iets voor jou als je als professional bezig bent met of interesse hebt in processen gericht op duurzame verandering. Nuttig dus voor wie verantwoordelijkheid heeft over een team, voor wie beleidsadviezen of beslissingen beter wil leren onderbouwen en voor wie systeemdenken wil kunnen toepassen op een professionele casus.

De microcredential is opgedeeld in vier modules verspreid over een tiental weken en volgt een blended learning design: een goede mix van online en live contactmomenten op Odisee Technologiecampus Gent. Het inschrijvingsgeld bedraagt €1.499 (geen BTW). Gebruik van een KMO-portefeuille is mogelijk.

Spreekt deze microcredential je aan? Schrijf je in via https://www.odisee.be/opleidingen/microcredential-systemische-transformatie.

Wil je graag extra informatie? Stuur gerust een mailtje naar emma.degroote@odisee.be.

Praktisch

De microcredential is opgedeeld in vier modules en volgt een blended learning design: een goede mix van live en online contactmomenten bij Odisee Technologiecampus Gent. De lesgevers bieden ook op regelmatige basis online ondersteuning.

De microcredential loopt over een tiental weken van april tot juni 2023.