Eenheid Plant

Teelt en omgeving

Met het openbaar vervoer

Vanaf het station Gent-Sint-Pieters de bus nr. 49 lijn "Gent - Herzele - Geraardsbergen" nemen tot het dorp van Lemberge (duur bustraject circa 25 minuten). Neem de Burgemeester Van Gansberghelaan richting Melle. Onze vestigingen bevinden zich een 350-tal meter verder in deze straat.

Met de auto

Komende van E40 (Brussel), afrit 16 (Merelbeke). U rijdt op de brug rechts naar beneden. Sla linksaf richting Merelbeke en Faculteit Diergeneeskunde (Van Laetestraat). Aan het volgende kruispunt slaat u links af (Heidestraat). U rijdt over de autosnelweg. Aan het rondpunt bij de ingang van de Faculteit rechtdoor via de Salisburylaan, volgende rondpunt ook rechtdoor (2de afslag) en dan links richting Lemberge op rondpunt (3de afslag). Voorbij de kerk draait u mee naar links richting Gontrode en komt terecht op de Burgemeester Van Gansberghelaan.

Komende van E40 (Kust) neem afrit 16 (Merelbeke - Faculteit Diergeneeskunde) en hou links aan tot het rond punt. Op het rond punt neemt u de 3de afslag, richting Lemberge. Aan het volgende rond punt neemt u de 2de afslag en dan links richting Lemberge op volgende rond punt (3e afslag). Aan de kerk draait u mee naar links richting Gontrode en komt terecht op de Burgemeester Van Gansberghelaan.

Komende van E17 in knooppunt Destelbergen de ring rond Gent (R4) in zuidelijke richting nemen (richting Wetteren / E40 Brussel). Neem vervolgens de E40 richting Brussel en neem afrit 16 (Merelbeke); hou links aan tot het rond punt. Op het rond punt neemt u de derde afslag, richting Lemberge. Aan het volgende rond punt neemt u de tweede afslag en dan links richting Lemberge op volgende rond punt (3e afslag). Aan de kerk draait u mee naar links richting Gontrode en komt terecht op de Burgemeester Van Gansberghelaan.

Burg van Gansberghelaan 109
9820 Merelbeke
België