Event Netwerkevent: eiwitrijke teelten van eigen bodem

Eiwitrijke teelten van eigen bodem

Er is een groeiende interesse in de consumptie en verwerking van eiwitrijke teelten (peulvruchten, quinoa, …) van eigen bodem. Maar hoe ziet die vraag- en aanbodzijde er precies uit? Op 25 september organiseren Boerenbond, ILVO en Generation Food een info- en netwerkevent tijdens de Werktuigendagen in Oudenaarde. Daarmee willen we bouwen aan duurzame lokale ketens in voeding.

Dit netwerkevent richt zich tot landbouwers, voedingsproducenten, horeca/catering, retail, verwerking, … We starten met korte infosessies langs de proefveldjes van ILVO waar je deze gewassen kan zien groeien en verneem je waarom ze passen binnen een duurzame voedselproductie. Daarna brengen we een businesscase in beeld en willen we je inspireren met de verschillende verwerkingsmogelijkheden. Tijdens de netwerkreceptie voorzien we lekkere proevertjes.

Programma

09.30 Welkom

Ontvangst met koffie.

10.00 Interactieve rondleiding

Wandeling met experten langs proefveldjes waar eiwitrijke teelten groeien, informatie over verwerkingsmogelijkheden en het opzetten van regionale samenwerking (business case).

11.00 Netwerkevent ondernemers

1-op-1 netwerken met andere ondernemers via het platform Conversation starter.

12.00 Receptie met proevertjes

Inschrijven

Maak vóór 18 september je netwerkpofiel aan via Conversation Starter.

Heb je een profiel aangemaakt, dan ontvang je praktische informatie over toegang tot het event.

Programma

Welkom
Interactieve rondleiding
Netwerkevent ondernemers
Receptie met proevertjes