Publicatie Activiteiten verslag ILVO 2019

26/03/2020
Persoon in witte kledij vult een machine in de foodpilot.
Activiteitenverslag ILVO 2019

Met voor het eerst een hoofdstuk over EIWITDIVERSIFICATIE en veel KLIMAATtopics, maar ook enkele opvallende projecten en resultaten uit 2019, zoals over het WELZIJN van landbouwers in Vlaanderen en over LUXEVILLA’S als verborgen driver van verstedelijking op het platteland.

ILVO startte in 2019 een ambitieus verduurzamingstraject met de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN (de SDG’s) als leidraad. Investeringen in klimaat- en energiemaatregelen is één belangrijke pijler daarvan. Dit vertaalde zich onder meer in de uitbreiding van het EXPERTISECENTRUM Landbouw en Klimaat (ELK), dat sinds vorig jaar kan rekenen op een extra specialist Water, Bodemorganische stof, Levenscyclusanalyse en Enterische emissies.

Wist u trouwens dat ILVO behalve een Expertisecentrum intussen ook zes LIVING LABS telt? We maken van de gelegenheid gebruik om ze aan u voor te stellen!

Dat alles in een opgefriste lay-out met duidelijk onderscheid tussen nieuw onderzoek en projecten die aflopen zijn of tussentijdse resultaten te tonen hebben. Voor uw gemak met een contactpersoon per item.

Activiteitenverslag 2019

Veel leesplezier!

Vragen?

Contacteer ons

ILVO algemeen

ILVO algemeen