Event Feestelijke lancering in het voeding en zorg landschap

Koks in restaurant keuken

Opening nieuwe proefkeuken, lancering van de NuHCaS community, en inspirerende projecten voor smaakvolle en evenwichtige voeding.

Op dit feestelijk moment zetten we zowel onze eerste realisaties van NuHCaS, als de vele plannen voor de toekomst in de kijker. Het NuHCaS samenwerkingsplatform voor voeding en zorg lanceert een community voor kennisdeling en projectinitiatieven. Daarnaast werd geïnvesteerd in onderzoeksinfrastructuur: een proefkeuken voor het simuleren en optimaliseren van grootkeuken processen. Dit opent de deur voor tal van projecten voor kennisopbouw en samenwerking doorheen de ganse voedingsketen in relatie tot de zorg en het welzijn van de brede consumentendoelgroep. Kom proeven en bekijk inspirerende demo’s.

Organisator: NuHCaS (Flanders' FOOD, ILVO, TUA West, POM West-Vlaanderen, VIVES Hogeschool)

Initiatiefnemers van het NuHCaS platform

Meer info: Feestelijke lancering in het voeding en zorg landschap - Flanders' FOOD (flandersfood.com)

Programma

Onthaal
Verwelkoming
Toelichting van de nieuwe proefkeuken - Jan Vander Stichele (voorzitter Raad van Bestuur Flanders' FOOD)
Toepassingsmogelijkheden van de nieuwe proefkeuken - Joris Hendrickx (algemeen directeur Hogeschool VIVES)
Proefkeuken als deel van het Food Innovation Park - Jean de Bethune (voorzitter Raad van Bestuur POM West-Vlaanderen)
Toelichting NuHCaS en lancering van de community - Charlotte Destoop (directeur TUA West)
Toelichting FoodCare
Officiële inhuldigingsceremonie
Receptie en vrije toegang tot rondleiding in proefkeuken