Event Eerste begeleidingsgroep ENERGLIK

Schermen paprika serre

Op 28/03/2023 vindt de eerste begeleidingsgroep van ENERGLIK plaats. Tijdens deze begeleidingsgroep stellen we het project voor en zullen we de geplande proeven voor het eerste projectjaar overlopen. Nadien wordt er ook tijd voorzien voor input en opmerkingen vanuit de begeleidingsgroep. Meer info kan je terugvinden in de uitnodiging hieronder.

Inschrijven voor de begeleidingsgroep is niet nodig. De link om in te bellen zal binnenkort ter beschikking komen op deze website.

BEGELEIDINGSGROEP ENERGLIK

Op 1/03/2023 ging het Interreg project ENERGLIK officieel van start. Binnen ENERGLIK zullen we werken rond vier innovaties in de glastuinbouw, namelijk opvang en opslag van CO2 uit rookgassen, doorontwikkeling van isolerende dag- en nachtschermen, optimalisatie van energie-efficiënt ontvochtigen en de ontwikkeling van sensoren om de sporendruk te monitoren. Het doel van dit project is dan ook om aan te tonen dat een klimaatneutrale(re) glastuinbouw ook economisch rendabel kan zijn.
Graag nodigen we jullie uit op de eerste begeleidingsgroep van ENERGLIK op 28/03/2023 om 13u (online). Tijdens deze begeleidingsgroep zullen we eerst het project aan jullie voorstellen. Daarna zullen de taken van het eerste projectjaar besproken worden en zal er ruimte zijn voor input en suggesties van de leden van de begeleidingsgroep.

Logo ENERGLIK